You can`t play a Player...

Graffiti

miercuri, 17 octombrie 2007
Posted by Star


Zilele trecute in timp ce faceam un eseu auto-descriptiv, m-am gandit sa vorbesc putin si despre pasiunile mele.Deci, dupa cum bine ati intuit , dupa ce ati mai citit o data titlul pentru ca nu stiati ce legatura are nu`s ce mama dreacu de eseu , una dintre pasiunile mele o reprezinta aceasta arta.Asa ca voi copia fragmentul respectiv din compunere deoarece ideile ar fi fost aceleasi daca le-as fi expus din nou.

Iata cum suna:"Grafitti este un alt lucru care m-a fascinat de-a lungul timpului. Aceasta arta nu ma impresioneaza doar prin dovezile ei fizice ci si prin faptul ca este o arta condamnata de majoritatea oamenilor. Cei care se ocupa cu asa ceva sunt considerati diferiti si sunt denumiti vandali, in loc sa li se recunoasca drepturile la fel ca celorlalti artisti. Dupa parerea mea, aceasta repulsie a oamenilor fata de graffiti si fata de graffer-i este datorata faptului ca prin graffiti, de multe ori, sunt transmise anumite mesaje. Aceasta nu este doar parerea mea ci si a unui mare producator de jocuri pentru calculator care a creat un joc in care personajul principal demasca autoritatile corupte prin graffiti. Cu toate acestea, in zilele noastre acest lucru nu se va intampla niciodata, deoarece, acestei arte i se acorda prea putina atentie."

Astept opiniile voastre viz-a-viz de aceasta arta, daca sunteti sau nu de acord, si de ce.

Voi deschide o noua rubrica intitulata "Urban style".

Etichete:

4 comentarii:

Anonim spunea...

once a vandal.
always a vandal.
foarte adevarat..nimanui nu ii mai pasa, toti desconsidera ceva ce in opinia lor nu are nici o tangenta cu arta...
dar oare ei stiu ce este arta de fapt..?

Star spunea...

frumos spus....ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte politia inainte sa-i salte pe graff-eri....adik mdea.....politia si sa gandeasca....2 chestii total | |.....

Anonim spunea...

la noi in oras se vb la anu sa se faca o campanie antigraff(de la primarie) adica ne lasa legal sa bombam pe pereti pusi de ei special... dar oricum romania a progresat f mult si acum sunt artisti in fiecare oras si lea demonstrat cat sunt de buni la write4gold..

Star spunea...

da...dar care mai e farmecul daca dai doar in locuri special amenajate?...