You can`t play a Player...

Q.o.D.

vineri, 30 noiembrie 2007
Posted by Star

"The time is a copy which ever moves fit to the number"-Platon

Etichete:

quotes

Posted by Star

From now on I`ll add a new topic on my blog "Q.O.D"(quote of the day).
I am going to try to add a new quote each day.

Etichete:

Icon change

Posted by Star

De azi inainte voi adauga o noua rubrica pe blog intitulata sugestiv "tips`n`tricks" si va contine ,exact, divers ponturi.
A, si inca ceva, voi incerca sa scriu engleza chiar daca voi reusi partial, putin, prost si cu greseli, asa ca nu sariti sa ma omorati.
As I have noticed, a lot of people who own a site or who write a blog would like to know how to change the icon next to the title of their blog, shown by their browser.

To do so(change the icon, thaa), u have to find the "head" mark found at the beginning of you html/xml template.Under that mark, it should be a script that provides the title that the internet browser will show each time your blog/site is visited (for example, my title is "Star3 Blog of the World"-you can see that from the provided print-screens).
If u want, u can change the title too.Above, there is a print-screen of the script , found on the of my template.
Now, the icon-change part:
Under the title script you should introduce the following script:

"link href="%27link-to-image%27" rel="'shortcut" "
The "link-to-image" should be replaced, exactly, with the link to your icon.
Be careful:your icon should be 30x30(size in pixels) and should be ".png"-format.
If you want to resize an image, u can use software such as Adobe Photoshop, or some pre-installed software, such as "Microsoft Office Picture Manager".
After you have resized the image you should save it in the ".png" format.
Your image is ready now.Next, you will have to upload the image(to have the link for the script) on a hosting site( I am using imageshack and it works great) .
Now, that u have uploaded your icon on a hosting site and you have the direct-link to the image, you have to copy that link and paste it in the script above.
Save your template and it should work.
If it doesn`t work, be sure that u have closed all the tags (all the "<" should end up with a ">")
If you have any question, don`t hesitate to ask me(use the comments or the contact)

Etichete: ,

pariu

luni, 26 noiembrie 2007
Posted by Star

Pe blogul unui coleg, Cata am gasit un joc. eh...ce facea jocul asta, iti testa inteligenta cica...ideea e ca tre sa balansezi o bila si sa lovesti o alta...cat mai mult timp posibil.Eh.....individul respectiv, dupa ce ca in titlu a zis ca jocul nu-mi este recomandat mie, a precizat la sfarsit ca cine reuseste timp de un minut, castiga 1 milion de lei...vechi.....asha....whatever.....M-am ambitionat si timpul obtinut a fost urmatorul:133.211 secunde...scuza lame gasita de cel care a propus pariu a sunat ceva gen "Invata sa editezi mai bine"....ma rog...nici nu ma asteptam ca un om asa mic si josnic sa aiba onoare....whatever....eo m-am simtit bine umilindu-l la propiul lui joc...


Etichete: , ,

Tv-online on Blogul Lumii

Posted by Star

Gata!Problema a fost remediata!Am mutat fisierele pe alt server!De azi inainte puteti viziona online, gratuit, posturi de televiziune.Deocamdata am pus doar posturi romanesti.La cererea voastra voi pune si posturi straine.Dupa cum am zis si in posturile anterioare , nu toate televiziunile emit non-stop.

Tv-online pe Blogul Lumii

duminică, 25 noiembrie 2007
Posted by Star

Si iata ca am facut-o din nou(err...din pacate nu inca,scripturile sunt gata, totul depinde de serverele pe care sunt hostate:-<)!Blogul lumii vine cu o inovatie:televiziunea online.E posibil sa nu mearga toate posturile(si asta nu din cauza scriptului ci a faptului ca nu toate televiziunile emit live in permanenta) ,grafica paginii dedicate acestui serviciu nu este cine stie ce, dar....este un inceput.Astept sugestii, reclamatii, si alte pareri pe mess(click pe contact-dreapta sus) sau lasati un comentariu.

defectiune

Posted by Star

o parte din meniu a cazut la fel si alte elemente datorita serverului....imi cer scuze pentru neplacerile cauzate si sper sa se remedieze problema rapid sau voi muta toate datele pe alt server.

Tv-online on Blogul Lumii

Posted by Star

In curand( astazi sau maine) pe Blogul Lumii veti putea urmari posturi de televiziune online, gratuit.
edit:mda...se pare ca adaugarea sectiunii TV online va fi intarziata putin datorita caderii serverului.

Blog

sâmbătă, 24 noiembrie 2007
Posted by Star

Dupa cum scrie si pe site-ul Blogger, un blog este un spatiu unde iti poti exprima gandurile, ideile, etc.....un jurnal online practic.Am facut acest post pentru cei care nu cunosc semnificatia unui blog...

Cisco.....part.......7

Posted by Star

Azi cisco.....cred ca a fost cel mai de kkt examen dintre toate cele de pana acum....pe langa faptul ca a avut putine intrebari, lucru care nu e un avantaj pt ca asa sporesc sansele sa pici mai usor.....capitolul repsectiv a fost al dracu de lung....nici macar nu l-am citit pe tot....ideea e ca l-am promovat ...la limita...cu 82.4.....cred ca voi incerca si data viitoare sa-l dau ....poate obtin un punctaj mai mare.....

TnB-Mishu

luni, 19 noiembrie 2007
Posted by Star

Azi la noi in liceu a fost o activitatea f interesanta.Actorii de la Tnb au venit la noi in liceu si au pus in scena piesa "o Noapte Furtunoasa "-Caragiale.
Scenariul a fost adaptat fata de original, fiind introduse cateva elemente contemporane, printre care si sexualitatea, dar in doze potrivite, astfel incat s-a ras foarte mult,iar cei mai timizi, si-au pus mainile la ochi(da,exista si din astia, si nu dau nume:) ).
Dintre actori i-am recunoscut pe Claudiu Bleont dar si pe altii ale caror nume imi scapa.
Din cate am inteles acest tip de activitate va mai avea loc la noi in liceu in saptamanile urmatoare asa ca stay tuned!...mai ales ca se poate chiuli fara absenta...chiar si de la 3 ore....si te poti cara linistit acasa fara ca cineva sa-ti simta lipsa:)).....

Cisco.....part.......6....

duminică, 18 noiembrie 2007
Posted by Star

Tomorrow(Monday)-Lab Activity at the Credis University....Wish me luck....Hope I`ll rise through it....We`ll have to mount some pc...and I`ve never done that....

Cisco.....part.......5(cred:P).....

sâmbătă, 17 noiembrie 2007
Posted by Star

Dap...azi cisco....si....dupa cum v-am obisnuit......voi scrie un post despre asta....Azi spre deosebire de celelalte dati,nu am dat examen, dar am ramas la liceu sa jucam hearts,free-cell,minesweeper.....si alte jocuri din astea:)).....
I:Ce face omul in weekend?
R:Se scoala dimineata la 7-8, vine la liceu,sta o ora degeaba,si apoi mai ramane o ora sa joace hearts:)).....It was fun, anyway:))....

21 Decembrie 2012

joi, 15 noiembrie 2007
Posted by Star

Zilele trecute am primit un email ce avea ca atasament urmatorul text ( mi s-a parut interesant asa ca m-am hotarat sa-l postez):
Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale şi bruşte de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.” se arată într-un raport al Pentagonului. Teoria este susţinută de mayaşi, care prevăd ca “sfârşitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.
Excepţionali matematicieni şi astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar şi decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuţioase a soarelui, a planetelor şi a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importanţă deosebită naşterii şi dispariţiei stelelor.
Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii şi calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic şi cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată.

Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârşitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil se va petrece cu planeta noastră şi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine să le cunoaştem.

Nu va fi sfârşitul lumii

Potrivit mayaşilor, anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două. Oamenii vor depăşi tehnologia, aşa cum e cunoscută azi. Cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987. A Şasea Lume începe în 2012. Deci, acum suntem între două Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelaţia”. Acest lucru înseamnă că Adevărul ne va fi revelat, nicidecum “Sfârşitul Lumii”.

24, 16, 0

Planeta Terra se comportă ca un imens circuit electric. Între suprafaţă şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957 şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanţa Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secundă. Însă, din 1980, rezonanţa a început să crească încet, acum fiind de 12 cicli pe secundă.
Creşterea frecvenţei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaţă pe Terra să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. (Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm...)
Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinţele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!
Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degrabă fanteziste decât minunate. Şi mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenţa Cosmică. Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca şi toate capacităţile paranormale ce derivă din ea. Al treilea ochi începe să se deschidă şi chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii şi frecvenţelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.
Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de ştiinţă consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.
Extras din revista “Sciences et Avenir” (Ştiinţa şi viitorul) din Iunie 2002: “Analizând datele culese de doi sateliţi: Oersted, lansat în 1999, şi Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipă de specialişti de la Institutul de Fizica Pământului din Paris a remarcat variaţii importante ale câmpului magnetic terestru. Să fie acesta semnul inversării polilor magnetici ai Pământului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabă putem bănui că intensitatea câmpului magnetic fluctuează, scăzând şi apoi revenind, fără a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuaţii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuaţie, nucleul terestru pare a fi agitat însă de furtuni intense.”

Schimbare radicală de climă

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergătoare anului 2012. După 2010, Europa va suporta o schimbare radicală de climă. Până în 2007, se anunţă furtuni violente care vor distruge bariera de coastă a Olandei, determinând pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud şi Indonezia vor fi distruse de revolte şi conflicte interne, iar grânarele lumii vor fi golite de secetă.
Verile vor fi din ce în ce mai calde, provocând o şi mai rapidă topire a gheţarilor, cu consecinţe grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scăzute, similare Siberiei, în ţările limitrofe Atlanticului de Nord.
Începând cu 2012, procesul de răcire globală va cuprinde Pământul, iar la mijlocul secolului 21, întreaga planetă va fi cuprinsă de temperaturi scăzute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scăderi a temperaturii este micşorarea fluxului de radiaţii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu.
“Am fost martorii unei asemenea răciri în Europa, America de Nord şi Groenlanda în 1645-1705, cu canale îngheţate în Olanda, şi oameni care şi-au abandonat casele din cauza gheţarilor. Aceasta este ceea ce ne aşteaptă în câteva decenii”, afirma specialistul.
Analize ale fluctuaţiilor radiaţiilor solare care influenţează climatul pe Terra arată că planeta se afla acum la vârful procesului de încălzire globală. Acum, odată cu scăderea radiaţiei solare, temperaturile globale vor scădea şi ele, crede Absudamatov. “În secolul 20, activitatea solară putea fi caracterizată de o creştere generală a cantităţii de energie radiată, de aici încălzirea globală. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. Încălziri globale, ca şi răciri globale, au mai avut loc”. Potrivit lui Absudamatov, răcirea va începe în 2012 -2013. Până în anul 2035, nivelul radiaţiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai târziu se aşteaptă o răcire accentuată a climei. (Agenţia “Rusia la zi” – 7 februarie 2006)

Ce mai spun Mayaşii despre 2012:
- vom depăşi tehnologia, aşa cum o cunoaştem noi azi;
- vom depăşi cunoştiinţele actuale despre Timp şi Spaţiu;
- după ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra în Dimensiunea a 5-a;
- planeta Terra şi întreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia şi întregul Univers;
- ADN-ul uman va fi reprogramat şi îmbunătăţit, şi va avea 12 spirale în loc de 2.

Alte efecte ale marilor transformări cosmice la care asistăm, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar:
- Atmosfera lui Marte creşte rapid;
- Luna îşi “fabrică” atmosfera proprie compusă din compuşi ai sodiului;
- Atmosfera Terrei se schimbă şi ea, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care până acum nu exista;
- Venus ne arată o creştere marcantă de intensitate luminoasă;
- Jupiter suferă o modificare atât de puternică, încât s-a format un tub de radiaţie ionizată, între el şi satelitul său Io. De asemenea câmpul lui magnetic a crescut în intensitate de 2 ori;
- Uranus şi Neptun au suferit recente inversări de poli şi acum îşi intensifică câmpul magnetic şi devin tot mai strălucitoare.

Quiz

miercuri, 14 noiembrie 2007
Posted by Star

Am gasit niste quiz-uri interesante pe blogul lui Tvvity.
Iata rezultatele:
You are yahoo.com You adapt slowly, but many still rely on you.  You like to organize things.  You are very popular. You like to yodel.
Which Website are You?

You are .inf You are informative.  When you are gone you make life very difficult for others.
Which File Extension are You?

Discutie cu angajatii unui magazin(ilustrarea lucrului in echipa.....not)

Posted by Star

patrascu_m: buna ziua
patrascu_m: faceti o comanda online
patrascu_m: dupa cate stiu
patrascu_m: mai avem
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: am facut vineri....si luni am primit mesaj ca nu ar fi.....pe site nu vad unde scrie ca nu mai sunt in stoc......puteti verifica acum sa-mi spuneti si mie?
patrascu_m: o sec
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: ok
patrascu_m: nu mai sunt pe stoc
patrascu_m: nu au venit inca
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: si cand vin?
patrascu_m: nu stuiu
patrascu_m: nu stiu
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: pey....si eu cum pot afla?
patrascu_m: nu putem afla
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: mda......dar acolo....totu vine si pleaca asa spontan?.....nu exista un program nimic?......ma rog.....dubios......
patrascu_m: deci: 2 stari - stoc sau lipsa stoc
patrascu_m: acu = lipsa stoc
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: mda.....ok.....
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: si cand o sa fie stoc?....sau nu o sa mai fie?
patrascu_m: nu stiu
patrascu_m: nu spune nimic de acest lucru
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: mda......chestia asta puteam si eu sa o deduc....si nu sunt platit


After it.....the second part...with another sales-man,from the same online-shop:
evo.: buna
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: mai aveti in stoc casti logitech sports?
evo.: http://www.evo(BlaBlaBla).ro/produse.php?qstr=logitech+sports
evo.: care dintre ele
evo.: ?
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: oricare.....numai sa nu fie cele Lime
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: ori graphite ori crystal
evo.: nu mai sunt
evo.: nici unul dintre cele 2
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: si cand mai aduceti?
evo.: nu se mai aduc; nu se mai fabrica
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: ok
evo.: sorry
(—`·._(—`·.StAr.·´—)_.·´—) 3: np


The team-work and the communication between ths guys is great....not.....whatever....the id`s of the sales-mans and the link to the site of the shop are not mentioned because of legal terms.

Balul Bobocilor

sâmbătă, 10 noiembrie 2007
Posted by Star

Gata....am ajuns acasa...deci .....sa-mi expun parerile....after-party:
1.Muzica.....kinda naspa....simplu sau morandi nu au mai cantat(nu ca mi-as fi dorit , dar totusi erau niste formatiu and it could be more entertaining...
2.Concursul de miss si mister a fost interesant...si rezultatele au fost diferite de cele la care se asteptau toti....fapt care m-a surprins in mod placut
3.Preturile.....eh....nu comentez(1 masa-100ron ca sa va faceti o idee)
4.Prezentarea....a fost destul de ok....dar cu gafe ca si anul trecut.....
5.Per total a fost ok......
Poze de la bal:















Maine intre orele 14.00-20.00 va avea loc balul bobocilor(...si nu numai...) in Kristal Glam Club.Va canta Simplu...din cate am inteles eu....sa speram ca va fi tare...va fi si obisnuitul concurs de Miss si Mister.....Tema balului este :Timpul epocii....revin dupa bal cu mai multe detalii....

Cisco part 4

vineri, 9 noiembrie 2007
Posted by Star

quote"Dupa cum v-am obisnuit,astazi este vineri.....maine un nou examen cisco....revin cu amanunte dupa aflarea rezultatului...."
errr...examenul a fost ok.....testul la fel....am luat 94.7% din 100%...media generala : tot 9.47%.....kinda good...could be better...

Scoala pe dos

Posted by Star

Astazi a fost scoala pe dos.Asta inseamna ca nu am facut ore,profii nu au dat note si nu s-au pus absente....fiecare clasa a pregatit cate o activitate....pe langa acestea au mai fost:Meciul dintre profesori si echipa de redactori ProSport(meci castigat de echipa profesorilor care au marcat 6 goluri.......de ailalti stiu doar ca au pierdut.....cu cat?don`t care...)....si meciurile de basket.....neoficiale dar mult mai interesante.....
Totul s-a incehiat printr-un concert sustinut de cor, si o petrecere la subsolul liceului,dar care a fost o porcarie, ca intotdeauna de altfel....
Iata si cateva poze:




Pt Melita:"Asta e arta mah....arta:))"...remember?:))








voi reveni cu poze mai tarziu....

Etichete: , ,

Daca ar durea prostia....

marți, 6 noiembrie 2007
Posted by Star

Mdea....dupa cum am aflat chiar in seara asta......nu emoidul...k sa nu-i zic retard....a creat acea pictura rupestra...Deci.....pt o parte din ce am zis mai jos(partea legata de mesajul din banca)......no offence biatch(ma ref la ala pe kre l-am considerat autorul faptei).......kt despre persoana care este autorul real al acestei ispravi.....ma abtin.......va pot spune k este fata.......in rest nu mai zic nimic....pt k aveam alta impresie despre ea.......



Astazi am vazut ceva ce m-a socat...si cred ca voi avea traume groaznice din cauza acelei intamplari o buna perioada de timp.Sa va povestesc ce s-a intamplat.....
....se facea ca aveam ora de chimie...nu.....nu e asta cauza traumei survenite....si, ca deobicei, proful inca nu venise, ora noastra fiind prima lui ora de dupa-amiaza....si.....cum stateam noi frumos....asteptand in liniste(mai mult sau mai putin)...descopar cu un sentiment acut de greata mesajul lasat de un oligofren(cu toate ca acest apelativ ar putea sa-l ia drept un compliment), in banca....mesajul suna asa :"Pt. boboace:prezentati-va cu poza la id-ul de messenger .....(era lasat un id de messenger al oligofrenului respectiv,pe care nu-l voi pomeni aici pentru a nu-mi pangari acest blog cu orice mizerie)".Si....intamplarea face ca acest oligofren(iar o sa primesc reclamatii ca repet anumiti termeni) sa fi facut parte din clasa unde invat acum asa ca stiu ce-i poate pielea ordinarului.Personal, nu am nimic cu acest mesaj, acesta fiind modul prin care tristul a ales sa-si exprime frustrarile,mai mult ca sigur fara sa vrea.Si nu l-am numit trist doar pentru ca asa il consider eu, ci asa se considera si el(oligofrenul nu cred ca stie pe ce se bazeaza conceptul EMO si ca EMO e o prescurtare de la emotive).Cei care au avut nefericita sansa de a vizita profilul lui de hi5 au dat peste niste poze in care oligofrenul era machiat cu creion negru la ochi,si nu, nu este fata....ma rog....el(sau ea) asa pretinde.Oligofrenul isi spune "visli"-acesta fiind numele unui carnat ardelenesc(de aici, mie imi rezulta ca e gay....si nu ca as avea ceva cu aceasta minoritate sexuala).Am postat si poza cu isprava dobitocului(sursa poza:tvvity)

Etichete: , ,

Cisco...part III

vineri, 2 noiembrie 2007
Posted by Star

Am revenit cam tarziua cu postul despre cisco........totul a fost ok.....modulul foarte simplu, examenul la fel....mult mai inteligent construit fata de primul care acoperea chestii de amanunt, asta a acoperit doar notiunile esesntiale.......punctaj optinut:97% din 100%(logic:P)

Etichete: , ,

Viata si sanatate(reclama)

Posted by Star


Tabara de frumusete si sanatate,fitness, aerobic si alimentatie sanatoasa,legislatie, concediu maternal, ingrijire, cosmetica,naturista/e,tinere mamici, prenatal, indemnizatie, boli, tratamente, medicale, trucuri, moda, trend, fashion, machiaj, dieta, cura, regim, nastere, culinar, educatie, turism
Totul AICI!

Drugs`n`alcohol

joi, 1 noiembrie 2007
Posted by Star

Da......acesta nu este doar numele unei melodii cantate de XZIBIT(:-D,multi dintre voi sunt sigur ca nu stiati),ci si numele celei mai nocive combinatii.Din nefericire, aceasta combinatie a mai curmat niste vieti de curand, vietile a 2 tineri, cu tot viitorul inainte,chiar daca nu stralucit.Cei doi se cunosteau de mici, au fost la aceeasi scoala, unde au si ramas repetenti impreuna.Pentru unul dintre ei, motivul sinuciderii a fost pierderea unei slujbe ca bodyguard, pentru celalalt, faptul ca bunica lui la prins ca se drogheaza.Cei doi, au ales cel mai periculos drog, heroina.Cei doi s-au legat cu lanturi unul de celalalt, si apoi de un bolovan......
Nu le voi ura si lor R.I.P. deoarece intotdeauna am fost impotriva drogurilor...

Cu aceasta ocazie, voi deschide o rubrica despre sanatate.
mai multe detalii aici

Etichete: ,