You can`t play a Player...

21 Decembrie 2012

joi, 15 noiembrie 2007
Posted by Star

Zilele trecute am primit un email ce avea ca atasament urmatorul text ( mi s-a parut interesant asa ca m-am hotarat sa-l postez):
Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale şi bruşte de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.” se arată într-un raport al Pentagonului. Teoria este susţinută de mayaşi, care prevăd ca “sfârşitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.
Excepţionali matematicieni şi astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar şi decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuţioase a soarelui, a planetelor şi a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importanţă deosebită naşterii şi dispariţiei stelelor.
Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii şi calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic şi cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată.

Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârşitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil se va petrece cu planeta noastră şi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine să le cunoaştem.

Nu va fi sfârşitul lumii

Potrivit mayaşilor, anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două. Oamenii vor depăşi tehnologia, aşa cum e cunoscută azi. Cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987. A Şasea Lume începe în 2012. Deci, acum suntem între două Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelaţia”. Acest lucru înseamnă că Adevărul ne va fi revelat, nicidecum “Sfârşitul Lumii”.

24, 16, 0

Planeta Terra se comportă ca un imens circuit electric. Între suprafaţă şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957 şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanţa Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secundă. Însă, din 1980, rezonanţa a început să crească încet, acum fiind de 12 cicli pe secundă.
Creşterea frecvenţei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaţă pe Terra să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. (Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm...)
Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinţele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!
Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degrabă fanteziste decât minunate. Şi mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenţa Cosmică. Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca şi toate capacităţile paranormale ce derivă din ea. Al treilea ochi începe să se deschidă şi chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii şi frecvenţelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.
Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de ştiinţă consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.
Extras din revista “Sciences et Avenir” (Ştiinţa şi viitorul) din Iunie 2002: “Analizând datele culese de doi sateliţi: Oersted, lansat în 1999, şi Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipă de specialişti de la Institutul de Fizica Pământului din Paris a remarcat variaţii importante ale câmpului magnetic terestru. Să fie acesta semnul inversării polilor magnetici ai Pământului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabă putem bănui că intensitatea câmpului magnetic fluctuează, scăzând şi apoi revenind, fără a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuaţii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuaţie, nucleul terestru pare a fi agitat însă de furtuni intense.”

Schimbare radicală de climă

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergătoare anului 2012. După 2010, Europa va suporta o schimbare radicală de climă. Până în 2007, se anunţă furtuni violente care vor distruge bariera de coastă a Olandei, determinând pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud şi Indonezia vor fi distruse de revolte şi conflicte interne, iar grânarele lumii vor fi golite de secetă.
Verile vor fi din ce în ce mai calde, provocând o şi mai rapidă topire a gheţarilor, cu consecinţe grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scăzute, similare Siberiei, în ţările limitrofe Atlanticului de Nord.
Începând cu 2012, procesul de răcire globală va cuprinde Pământul, iar la mijlocul secolului 21, întreaga planetă va fi cuprinsă de temperaturi scăzute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scăderi a temperaturii este micşorarea fluxului de radiaţii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu.
“Am fost martorii unei asemenea răciri în Europa, America de Nord şi Groenlanda în 1645-1705, cu canale îngheţate în Olanda, şi oameni care şi-au abandonat casele din cauza gheţarilor. Aceasta este ceea ce ne aşteaptă în câteva decenii”, afirma specialistul.
Analize ale fluctuaţiilor radiaţiilor solare care influenţează climatul pe Terra arată că planeta se afla acum la vârful procesului de încălzire globală. Acum, odată cu scăderea radiaţiei solare, temperaturile globale vor scădea şi ele, crede Absudamatov. “În secolul 20, activitatea solară putea fi caracterizată de o creştere generală a cantităţii de energie radiată, de aici încălzirea globală. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. Încălziri globale, ca şi răciri globale, au mai avut loc”. Potrivit lui Absudamatov, răcirea va începe în 2012 -2013. Până în anul 2035, nivelul radiaţiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai târziu se aşteaptă o răcire accentuată a climei. (Agenţia “Rusia la zi” – 7 februarie 2006)

Ce mai spun Mayaşii despre 2012:
- vom depăşi tehnologia, aşa cum o cunoaştem noi azi;
- vom depăşi cunoştiinţele actuale despre Timp şi Spaţiu;
- după ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra în Dimensiunea a 5-a;
- planeta Terra şi întreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia şi întregul Univers;
- ADN-ul uman va fi reprogramat şi îmbunătăţit, şi va avea 12 spirale în loc de 2.

Alte efecte ale marilor transformări cosmice la care asistăm, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar:
- Atmosfera lui Marte creşte rapid;
- Luna îşi “fabrică” atmosfera proprie compusă din compuşi ai sodiului;
- Atmosfera Terrei se schimbă şi ea, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care până acum nu exista;
- Venus ne arată o creştere marcantă de intensitate luminoasă;
- Jupiter suferă o modificare atât de puternică, încât s-a format un tub de radiaţie ionizată, între el şi satelitul său Io. De asemenea câmpul lui magnetic a crescut în intensitate de 2 ori;
- Uranus şi Neptun au suferit recente inversări de poli şi acum îşi intensifică câmpul magnetic şi devin tot mai strălucitoare.

1 comentarii:

Anonim spunea...

pe bune ca ma captivat postul asta:D...insa...(daca mayasii erau asa de destepti de ce au disparut:)))?)