You can`t play a Player...

Patriarhul a cazut!

duminică, 30 martie 2008
Posted by Star


Nu,nu se refera la ce crede lumea, ci pur si simplu a cazut si are nevoie de operatie.
"Patriarhul Daniel a fost operat, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul Militar din Capitala. Patriarhul a fost operat din cauza unei fracturi la glezna stanga, pe care a suferit-o in aceasta dimineata, dupa ce a oficiat liturghia, anunta Realitatea Tv. Reprezentantii spitalului au anuntat ca starea Patriarhului Daniel dupa operatie este buna, dand asigurari ca nu este vorba despre ceva grav.

Patriarhul Daniel va mai ramane internat timp de 5 zile, insa nu va putea calca cu piciorul stang in urmatoarele de 6 saptamani.

Patriarhul Daniel a ajuns la Spitalul Militar in jurul orei 14, fiind internat la sectia de Ortopedie. Interventia chirurgicala la care a fost supus a durat o ora si 25 de minute. Patriarhul Daniel si-a fracturat glezna in timp ce urca scarile resedintei patriarhale.

Patriarhul Daniel are 56 de ani si a fost ales in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane anul trecut, dupa decesul Prea Fericitului Patriarh Teoctist."
Preluat de aici.


10 comentarii:

Anonim spunea...

Loool...Sa stii ca te'as bate.Eu chiar credeam ca a cazut din functie...Doamne ce-ti mai trece prin cap!!!
Copil atomic ce esti:))=))
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Star spunea...

m-am gandit destul de mult la titlu si uite k a avut rezultatul scontat...nu-i rau pentru, citez din memorie , un tip "imatur si limitat".

Anonim spunea...

da...chiar nu-i rau delok:D:D

Star spunea...

pai da...eu ce zic....e doar "imatur si limitat"

Anonim spunea...

bine...si pe langa asta...are si cateva calitati tipul asta imatur si limitat:))

Star spunea...

mda...mai stie si sa tachineze...si mai incearca si sa ajute, dar da kikx de cele mai multe ori, si toate oalele i se sparg in cap.....

Anonim spunea...

aaawww....saracutzul de tine...Come to mama>:D<..:))

Star spunea...

yeah sure....after what you have done 2 me...;))

Anonim spunea...

Iar ma acuzi...X-(daca eram mama ta...nu iti mai dadeam de mancare o lunaX-(...dar cum nu sunt decat o amica...atunci..nu o sa mai vb cu tine o luna!!!!esti obraznic>:P.PA!

Star spunea...

dar vai....don`soara in rosu....s`tetzi cam imatura...va luati jucariile si plecati?..urat;))