You can`t play a Player...

Celebrities

joi, 10 ianuarie 2008
Posted by Star

Din ce am vazut, toti bloggeri sunt cazuti in stamba si rostesc cu admiratie "zoso" si "nihasa" in stanga si in dreapta.....si ca sa nu mor prost......am hotarat sa intru si eu pe blogurile lor.Ce am gasit...nu m-a impresionat deloc...din contra....pot spune ca am vazut bloguri romanesti de n-spe mii de ori mai reusite......ma rog....asta e efectul de turma.Sunt 90% sigur ca cea mai mare parte dintre baietii astia care se entuziasmeaza pana la sufocare cand aud de astia doi nu le-au citit nici macar un post, dar isi pun la blogroll link-uri la site-urile lor sau acea rubrica tampita pe side-bar , intitulata META,cu linkuri la login blogspot sau wordpress.
O singura chestie am gasit interesanta pe blogu lu Nihasa:


so....from now on....it will be on the blog...

Etichete: , ,

17 comentarii:

nihasa spunea...

imi dau seama de ce ... prea putine filmulete amuzante si destul de mult scris :)

Star spunea...

corect......dar pentru filmulete amuzante exista youtube si metcafe...trilulilu si altele....si daca nu ma insel, majoritatea au si o sectiune dedicata

Star spunea...

*metacafe

nihasa spunea...

cu o mana de poze amuzante si niste filmulete care sunt fumate de mult pe bloguri ... nu incepi un blog. As mai zice si de templateul de cacat si muzica care porneste singura ... dar probabil ca ti se pare cool ... si popupul cu vot in top 66 (wow ... mai exista top 66 and no one cares ). Incearca pe viitor sa o lasi moale cu chestiile amuzante ca asta se vrea a fi web-log ... adica un fel de jurnal unde sincer as prefera sa citesc aberatiile tale nu content furat.

Star spunea...

te contrazici....initial ai zis "imi dau seama de ce ... prea putine filmulete amuzante si destul de mult scris :)"
pe urma "Incearca pe viitor sa o lasi moale cu chestiile amuzante ca asta se vrea a fi web-log "....whatever...
La template nu vad nimic de cacat...sincer...adica...fata de al tau...ma rog...acum depinde de gusturi.De muzica.....de ceva timp ma gandeam sa o scot dar nu eram convins pe deplin asa ca am pus un sondaj.
Si in final....content furat se numeste atunci cand nu precizezi sursa....asa ca data viitoare foloseste content preluat...plus ca...de cele mai multe ori comentez informatia preluata.Oricum....cred ca te-ai uitat doar pe prima pagina si ai tras concluzia ca ar fi "furat"...citeste mai mult.

Star spunea...

recunosc....am inca multe greseli,si e normal avand in vedere ca scriu de doar 4 luni....dar nu se regasesc printre alea enumerate de tine...

nihasa spunea...

dude .. nu ma contrazic ... in primul comentariu eu as incerca sa silabiesc cuvantul "ironie" si sa ma gandesc ca poate era vorba de blogul meu ... era cam la mintea cocosului ca era vorba de el ... deh era raspuns la ce ai scris tu ... dar e adorabil ca te chinui.

template nimic cacat? intra pe ie7 sau opera ... sa vezi cum iti arata templateul ... big bullshit. Nici pe firefox nu arata bine.

Am inteles ... esti nou ... la inceput dar calea pe care ai ales`o nu este cea corecta. Cum la fel nu cred ca a face blogging pentru bani de la inceput este un mod corect de a incepe. Ar trebui sa o faci de placere .... nu sa cersesti pay per post / review on blog and stuff. Dar deh ... toti au senzatia ca bloggingul se face usor si se castiga bani si incearca.

Deranjant e ca desi sunt destui bloggeri vechi care au dat sfaturi bune cum sa incepi no one gives a single fuck. Nici nu stiu de ce imi pierd timpul acum sa iti zic toate astea pentru ca oricum tu ai vazut bloguri de enspe mii de ori mai misto ca al meu (de parca ar fi foarte greu) ... dar nu eu am scris post despre cat de boring e blogul tau ... cu alte cuvinte eu am expunerea.

Referitor la posturi fumate si furate ... te rog sa citeste integral ce scrie aici

Nu am de gand sa mai imi pierd timpul aici (adica e ultimul comentariu)...apreciez ca ti`ai exprimat parerea si sper ca nu am fost prea agresiv cu tine. Bafta la blogging desi parerea mea e ca nu exista nimic care sa te diferentieze de restul de pusti pusi pe bani din bloguri cu traficul lor foarte mare venit pe filmulete si poze amuzante insotite de o linie de text.

gl hf

Star spunea...

eu am incercat sa vorbesc civilizat, dar vad ca te ataci aiurea.Legat de bani online,e problema mea...serviciile alea nu exista degeaba,da?

statisticile spun ca blogul meu este vizualizat cel mai mult de pe mozilla firefox si ie7, browsere pe care le folosesc si eu spre exemplu.Daca tu folosesti opera, e problema ta personala.

legat de sfaturile despre "cum sa fii un blogger bun" eventual si in n-spe pasi,ca sa fie oligofrenia completa, nu cred ca exista.Adica,pe bune, exista pe undeva vreun "cod al blogger-ului"?NU!Asa ca iar ai vorbit aiurea.

Legat de contrazis....zici doua chestii opuse...cum se numesc?Daca ai vrut sa faci o ironie, care nu ti-a iesit,de apreciat e efortul depus si sudoarea varsata,trebuia si tu sa scrii in paranteza(atentie,ironie,razi).

In final, te ataci aiurea, si daca ai fi fost un blogger asa bun cum te pretinzi, ai fi aruncat o replica inteligenta si atat.

Star spunea...

a...si....cred ca am mai mult text pe blogul meu de 4 luni decat blogul tau de nu stiu cati ani.Si inca ceva.... o singura linie de text(cum spui tu ca ar fi la mine) poate avea mai multa substanta decat n-spe mii de randuri, scrise aiurea pentru a exprima nimic.

nihasa spunea...

dude ... esti un dobitoc.

kthnx bye

Star spunea...

ce tocmai ai spus tu e ca-n bancu ala sec
"I:Cat e ceasul?
R:Nu."
again, if you were as smart as you pretend to be....ai fi tacut din gura si ai fi bagat la cap ceva din ce ti-am zis.

nihasa spunea...

zeule invata`ma :)

inteleg ca ai 15 ani si ai senzatia ca le stii pe toate ... dar foloseam internet cand tu efectiv te jucai cu puta in nisip ... si nu e genul ala de exagerare ... dar probabil ca asta faceai in 98-99`. Dar e bine ca eu desi fac blogging de aproape 3 ani si nu stiu nimic. E bine ca eu nu lucrez in industria online si iar nu stiu nimic de online. Si in final e bine ca peste 8 luni cand implinesti un an cu blogul asta o sa vii si o sa`mi dai pe bot cu notorietatea, expunerea si blogul tau cu milioane de randuri scrise inteligent.

Si da ... eram cat se poate de ironic cu replicile de mai sus.

Star spunea...

and now, for the audience:
A se observa cum acest specimen,ce se intituleaza sugestiv nihasa, se ataca aiurea, si purcede in a se exprima ca la usa cortului, negasind cuvinte mai bune spre a-si exprima frustrarile lui privind cantitatea de materie cenusie,a-l carei nivel nu se ridica mai sus de genunchiul broastei.

Star spunea...

Tie ti s-a urcat la cap....sincer ti-o spun...si nu ti-o zic cu rautate.Iti mai zic de cateva ori, la nevoie, fac si un desen daca e cazul:faptul ca scrii pe blogul ala de 3 ani, ca esti in industria online, si ce ai mai aberat tu pe acolo, fara vreo dovada concreta, nu te face cu nimic superior.Si faptul ca am 15 ani, nu ma face cu nimic inferior.
Se vede clar ca esti adeptul "lasa-ti babele sa stea jos in ratb"-si aici ma refer la faptul ca daca esti mai vechi intr-un domeniu, nu inseamna ca esti si mai bun.

Star spunea...

For the audience(again):
Revin diseara cu mai multe comment-uri si, de ce nu?, cu un post pe aceasta tema.

nihasa spunea...

Cine a zis de mai bun? vezi ca nu ai inteles nimic ... era vorba de experienta si sfaturi din experienta mea. Dar tu stii mai bine ... nici nu trebuie sa ma asculti. Continua asa si sunt sigur ca in zelist.ro o sa fii no#1 ... pup si papa ca esti plictisitor de retard.

Star spunea...

amice.......pupi pe cine vrei tu..dar nu pe mine homalaule.....si inca ceva.....eu nu te-am jignit pana acum cu nimic.Faptul ca tu te manifesti injurand arata ca ceva-ceva din ce am zis eu a atins o coarda sensibila....asa ca degeaba faci pe desteptu ca nu te incadrezi....