You can`t play a Player...

A cute dog:))

marți, 12 februarie 2008
Posted by Star

Look at it!:))


Etichete: ,

Triunghiul de interes elev-parinte-diriginte

luni, 11 februarie 2008
Posted by Star

Printre valurile de junk-uri cu care am fost asaltat pe mess de toti nebunii kre dau mass-uri....am primit si o chestie kre mi s-a parut geniala(id-ul persoanei apare cu acordul acesteia):


The Snowboarding Footage-full version

Posted by Star

The snowboarding footage!ENJOY!


:-o

Posted by Star

This guys are amazing!:-o


Etichete: ,

Glume de macelar

duminică, 10 februarie 2008
Posted by Star

Glume de macelar-Rusia


Prison Break

sâmbătă, 9 februarie 2008
Posted by Star

Deoarece si eu urmaresc acest serial cu foarte mult interes voi posta de acum un trailer pentru episodul ce urmeaza sa apara si un link pentru torrent-ul si subtitrarea ultimului episod aparut.
Prison Break sezonul 3 episodul 11
Subtitrare episod 11 sezon 3 Prison Break
Trailer episodul 12


Etichete:

Extreme

vineri, 8 februarie 2008
Posted by Star

Sezonul de iarna s-a incheiat....pt mine cel putin...stii cum e vorba aia "...dupa noi....potopul....".A fost frumos....placa....zapada....distractie......prieteni.......dar...s-a terminat....in curand incepe scoala.....de bine ce se instalase atmosfera de vacanta...Iar...cu ocazia acestei vacante.....si acumularea tot mai multor footage-uri si poze q mine pe placa......voi incerca sa creez si un mic edit.
Deocamdata un trailer:

....si cateva poze....Un nou skatepark in Sibiu

duminică, 3 februarie 2008
Posted by Star

Zilele trecute a fost inaugurat in centrul Sibiului un skatepark.

"În centrul Sibiului s-a inaugurat un parc pentru skateboarding. Câţiva adolescenţi au şi încercat pistele şi au fost încântaţi.

Parcul de joacă are mai multe piste de skateboard. Adolescenţii sibieni le-au încercat şi spun că vor deveni profesori în câteva zile. Practică acest sport de ani de zile şi sunt foarte bucuroşi că au un loc numai pentru ei.

Nu e la îndemâna oricui să practice skateboardingul. Numai placa, papucii speciali şi echipamentul de protecţie costă cel puţin 1500 de lei.

Platforma parcului, cu o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, a fost realizată din beton suprafinisat, pentru ca rugozitatea să fie cât mai mică. Amenajarea parcului pentru skateri a costat municipalitatea sibiană aproape180.000 de lei.

Chiar dacă au un loc amenajat numai pentru ei, skaterii spun că nu vor renunţa la turele pe străzile Sibiului.
"
Preluat de pe Pro Tv.
FFS people.....ce-i cu stilul asta a la Pruteanu?.....papuci speciali.....piste(in loc de rampe).....scrieti oameni buni.....tenesi....rampe.....nu mai aberati atat.....


Etichete: ,

Streetdance-Anunt

sâmbătă, 2 februarie 2008
Posted by Star


Concurs de streetdance, pe 23 februarie club Session.
Super distractie. Super premii.
Cea mai tare galerie va fi premiata. Cine vrea sa se inscrie, mai multe detalii la slimshadymatei@yahoo.com sau pe mess.


Etichete: ,